My account
Setting

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ από 45€

23210 96400
Το καλάθι μου

Πολιτική Απορρήτου

                                                                            Προσωπικά στοιχεία πελάτη

 

Για να διενεργηθεί οποιαδήποτε συναλλαγή μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος www.carelife.gr και να πραγματοποιηθεί παραγγελία με προϊόντα της εταιρείας, θα ζητηθεί η γνωστοποίηση κάποιων προσωπικών στοιχείων από την πλευρά του πελάτη.

  1. Ποια δεδομένα συλλέγονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα;

Κατά την πραγματοποίηση της παραγγελίας, θα ζητηθούν τα παρακάτω προσωπικά δεδομένα: Ονοματεπώνυμο Διεύθυνση χρέωσης της παραγγελίας (σε περίπτωση που είναι διαφορετική από την διεύθυνση αποστολής) Διεύθυνση αποστολής της παραγγελίας Αριθμός τηλεφώνου επικοινωνίας (κινητού ή/και σταθερού) Ηλεκτρονική διεύθυνση e-mail Η εταιρεία επεξεργάζεται τα δεδομένα των πελατών τηρώντας την εφαρμογή του άρθρου 7Α παρ. 1 (β) Ν. 2472/1997, με σκοπό την υλοποίηση της παραγγελίας που δόθηκε από κάθε πελάτη και με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, εκτός αν κινηθεί η διαδικασία που ορίζει η νομοθεσία για την άρση του απορρήτου (Ν. 2225/1994) ή τυχόν υποχρεώσεις που απορρέουν από την εθνική εφαρμογή της Οδηγίας 24/2006.

  1. Για ποιούς σκοπούς συλλέγουμε δεδομένα σας;

Οι σκοποί, για τους οποίους συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε δεδομένα, κατόπιν  συγκατάθεσής σας, συνίστανται στη(ν):

-Διαδικασία ολοκλήρωσης, ενημέρωσης της πορείας και αποστολής της παραγγελίας σας

-Ενημέρωσή σας σχετικά με νέα προϊόντα καθώς και προσφορές ,

-Προώθηση προϊόντων  ή νέων εμπορικών δυνατοτήτων άλλων Ιστοτόπων της Εταιρείας

-Ενημέρωση σας για νέες υπηρεσίες και δυνατότητες του Ιστοτόπου

-Βελτιστοποίηση των υπηρεσιών μας.

Περαιτέρω, συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε δεδομένα, πέραν της συγκατάθεσης σας, μόνο όταν αυτό επιβάλλεται από διάταξη Νόμου ή κατόπιν αιτήματος εισαγγελικών ή δικαστικών αρχών.

  1. Για πόσο καιρό τηρούμε τα δεδομένα;

Τα δεδομένα τηρούνται για όσο χρονικό διάστημα κρίνεται αναγκαίο για την επίτευξή του σκοπού, για τον οποίο συλλέχθηκαν. Εφόσον εκπληρωθεί ή πάψει να συντρέχει ο σκοπός διατήρησης και επεξεργασίας τους, αυτά διαγράφονται, με την επιφύλαξη νόμιμης συμμόρφωσης έναντι του Νόμου που καθιστά υποχρεωτική τη διατήρησή τους.

Ειδικότερα, για όσο χρονικό διάστημα τηρεί ένα μέλος ή χρήστης του Ιστοτόπου προσωπικό λογαριασμό σε αυτόν, είναι αυτονόητη η τήρηση και των προσωπικών δεδομένων του. Αντίστοιχα, για όσο χρονικό διάστημα συγκαταλέγεται στους συνεργάτες της Εταιρείας κάποιος προμηθευτής τηρούνται και τα δεδομένα του.

  1. Σε ποιον μπορεί να κοινοποιηθούν τα προσωπικά σας δεδομένα;

Αποκλειστικά και μόνο σε υπαλλήλους και συνεργάτες της Εταιρείας, οι οποίοι τα επεξεργάζονται με σκοπό την υλοποίηση των υπηρεσιών μας.
Πέραν των ανωτέρω, ποτέ δεν εκχωρούμε, μεταβιβάζουμε, κοινοποιήσουμε ή διανέμουμε δεδομένα σε οποιονδήποτε τρίτο, εκτός αν αυτό μας επιβληθεί από το Νόμο ή τις Αρχές.

  1. Προσωπικές πληροφορίες και δεδομένα, τα οποία λαμβάνουμε για εσάς από τρίτους

Σε περίπτωση, κατά την οποία περιέλθουν στο πλαίσιο συνεργασίας στην κατοχή μας δεδομένα από τρίτους υπεύθυνους επεξεργασίας, την ευθύνη για την εξασφάλιση της συγκατάθεσής σας φέρει ο τρίτος υπεύθυνος. Σταθερή επιδίωξη της Εταιρείας μας  είναι η διαπίστωση και ο έλεγχος ότι η επεξεργασία των δεδομένων έχει γίνει με το νόμιμα προβλεπόμενο τρόπο.

  1. Προστασία των προσωπικών δεδομένων

Η Εταιρεία έχει υιοθετήσει διαδικασίες, οι οποίες προφυλάσσουν τα προσωπικά δεδομένα, που οι χρήστες παρέχουν μέσω της ιστοσελίδας. Τα δεδομένα των χρηστών προστατεύονται από οποιαδήποτε μη επιτρεπόμενη πρόσβαση ή αποκάλυψη, απώλεια ή κακή χρήση και αλλαγή ή καταστροφή.

Το carelife.gr  δε διατηρεί στοιχεία πιστωτικών καρτών, καθόσον όλες οι ενέργειες πληρωμής υλοποιούνται στο περιβάλλον των συνεργαζόμενων πιστωτικών ιδρυμάτων και εταιρειών ( Paypal). H σύνδεση των χρηστών με τον ιστότοπο, καθώς επίσης και η ανταλλαγή δεδομένων με τις εταιρείες γίνεται μέσω ασφαλούς σύνδεσης, καθώς είναι εγκαταστημένο πιστοποιητικό ασφαλείας SSL. Παράλληλα, οι ίδιες θωρακίζουν μέσω της λήψης όλων των αναγκαίων μέτρων την ασφάλεια των συναλλαγών και των στοιχείων των χρηστών.

Είναι σταθερή και απόλυτη η προσήλωση μας στη διασφάλιση των δεδομένων σας. Λαμβάνουμε διαρκώς, ευθυγραμμισμένοι με την κείμενη νομοθεσία, όλα εκείνα τα αναγκαία οργανωτικά και τεχνικά μέτρα, τα οποία μας επιτρέπουν να εξασφαλίσουμε την ασφάλεια των πληροφοριών και των προσωπικών σας δεδομένων. Σταθερά επικαιροποιούμε και βελτιώνουμε τις πρακτικές ασφαλείας μας.

Ομοίως, οι εμπορικές συνεργασίες μας λαμβάνουν υπόψη όλα τα ανωτέρω και επεκτείνονται σε φυσικά ή νομικά πρόσωπα, τα οποία μας εγγυώνται ότι επεξεργάζονται δεδομένα με ίδιους όρους εμπιστευτικότητας και ασφαλείας με εμάς.

Στη μη πιθανή περίπτωση, κατά την οποία διαπιστωθεί διαρροή ή παραβίαση δεδομένων, η Εταιρεία θα λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα για την ενημέρωσή σας και την ενημέρωση των Αρχών. Αν αντίστοιχα περιέλθει σε γνώση σας οιαδήποτε διαρροή δεδομένων σας, έχετε την υποχρέωση να μας ενημερώσετε άμεσα, εντός 24 ωρών από τότε που θα λάβετε γνώση.

  1. Ποια είναι τα δικαιώματά σας αναφορικά με τα προσωπικά δεδομένα σας

Δικαίωμα πρόσβασης – ενημέρωσης

Έχετε πάντα δικαίωμα, κατόπιν αιτήματος σας, πλήρους πρόσβασης και ενημέρωσης σχετικά με τα δεδομένα, τα οποία τηρούμε για εσάς.

Δικαίωμα επεξεργασίας – διόρθωσης

Αν τα δεδομένα, τα οποία τηρούμε για εσάς δεν είναι ακριβή ή είναι λαθεμένα ή ατελή, έχετε το δικαίωμα να κάνετε αίτηση και να ζητήσετε να διορθωθούν, συμπληρωθούν ή επικαιροποιηθούν.

Δικαίωμα περιορισμού επεξεργασίας

Έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε αίτηση και να ζητήσετε να περιορισθεί ο τρόπος, με τον οποίο επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να διατηρήσουμε τις πληροφορίες σας, χωρίς δικαίωμα σε περαιτέρω επεξεργασία, τηρώντας μόνο όσα δεδομένα χρειάζεστε για μελλοντική αναφορά.

Δικαίωμα στη φορητότητα των δεδομένων σας.

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να ανακτήσετε και επαναχρησιμοποιήσετε ή προωθήσετε σε τρίτους τα προσωπικά σας δεδομένα, για σκοπούς και υπηρεσίες που εσείς επιλέγετε και υποδεικνύετε, πάντα με ασφαλή και ενδεδειγμένο τρόπο.

Όλα τα παραπάνω δικαιώματά σας, καθώς επίσης και το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας, έχετε τη δυνατότητα να τα ασκήσετε ανά πάσα στιγμή, υποβάλλοντας σχετικό αίτημα μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στο [email protected] Περαιτέρω, μπορείτε να αποστείλετε ταχυδρομικά το αίτημά σας στην Εταιρεία, η οποία είναι και ο νόμιμος Υπεύθυνος Επεξεργασίας των Προσωπικών Δεδομένων σας.

Δικαίωμα διαγραφής – «λήθης»

Έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε αίτηση και να ζητήσετε να διαγράψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, εφόσον αυτό δεν αντίκειται σε διάταξη νόμου (π.χ. φορολογική διάταξη).

Τί γίνεται σε περίπτωση, κατά την οποία επιλέξετε να μη μας δώσετε τη συγκατάθεσή σας για τη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων σας ή σε περίπτωση που την ανακαλέσετε;

Σε αυτή την περίπτωση δε θα είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για ερωτήσεις σχετικά με αυτήν την Πολιτική Ασφαλείας χρησιμοποιώντας τις πληροφορίες που υπάρχουν στην ιστοσελίδα της εταιρίας μας www.carelife.gr.